Saturday, May 18, 2013

SYABAS ZAHID HAMIDI WE NEED PEOPLE LIKE YOU


Kerajaan tidak akan memberi sebarang amaran kepada mana-mana pihak yang bercadang mahu mencetuskan huru-hara sebaliknya akan terus bertindak secara tegas.

Menteri Dalam Negeri, Datuk Seri Dr. Ahmad Zahid Hamidi berkata, tiada sebarang kompromi dengan pihak tertentu khususnya pemimpin pembangkang yang sedang menghasut rakyat turun ke jalanan bagi mencetus rusuhan sekali gus menjayakan hasrat menggulingkan kerajaan Barisan Nasional (BN).

"Saya tidak akan memberi amaran tetapi tunggulah tindakan tegas," katanya ringkas ketika dihubungi Utusan Malaysia bagi mengulas tindakan yang bakal diambil ke atas pemimpin pembangkang dan pertubuhan bukan kerajaan (NGO) yang merancang mencetuskan huru-hara.


http://gerakan-anti-pkr.blogspot.com/2013/05/tiada-lagi-amaran-kdn-akan-ambil.html

2 comments:

  1. Steady Yob, teman gemor mike bertindak demekian. Berapa lama kita nak diam?. Dema nak pijak kepala kita. Siapa pulak berani bunuh orang putuh? Orang Perak le weh.

    Jangan beri amaran, terojah aje. Bior deme tahu siapa berkuasa. Nak chengkelat pula. Kita buat style main polis sentry. Cekup aje dalam gelap.

    ReplyDelete
  2. Zahid ini juga ke yg kata rakyat Malaysia yg tak suka sistem pilihanraya Malaysia boleh berambus?

    ReplyDelete